Ernæringsbehandling

Ernæringsbehandling

Parenteral ernæring

Riktig klinisk ernæring kan ha en avgjørende betydning for en pasients tilfriskning. I over 60 år har Baxter hjulpet pasienter med å få de næringsstoffene de trenger. Det var Baxter som introduserte de første flytende proteinene i form av aminosyrer. I dag kan vi tilby et bredt sortiment av produkter for akutt og kronisk syke pasienter som ikke får nok næring peroralt eller enteralt, eller som har behov for næringstilskudd. 

Vårt produktsortiment består av ferdige løsninger for parenteral ernæring med flere næringsmessig velbalanserte sammensetninger bestående av aminosyrer (proteiner), glukose (karbohydrater), fett (lipider) og elektrolytter med mulighet til å tilsette vitaminer og sporstoffer.

Vi utvikler den globale ernæringsbehandlingen

Tilgang

Vårt produktsortiment består av en rekke av de viktigste stoffene som gir en velbalansert ernæringsløsning: proteiner, karbohydrater, fett, elektrolytter, sporstoffer og vitaminer.

Kvalitet

Våre ferdigblandede produkter tilberedes i henhold til de aller høyeste sikkerhetsstandardene. 

Sikkerhet

Forskning viser at ferdigblandede løsninger kan redusere risikoen for feilmedisinering og infeksjoner1 og dessuten forenkle tilberedningsprosessen. 

Denne informasjonen er kun beregnet på helsepersonell.

Baxter Nutrition Webinars

Kurs og webinarer innen ernæring

Her kan du lese mer om Baxters kurs og webinarer innen ernæring.

Numeta-G16E-500ml_KDB9612

Numeta er den eneste registrerte trekammerposen for neonatal og pediatrisk parenteral ernæring.

NUMETA er utviklet i henhold til retningslinjene til ESPGHAN* og ESPEN** for å oppfylle ernæringsbehovet hos premature, spedbarn og barn. Numeta er en balansert løsning av aminosyrer (proteiner), glukose (karbohydrater), fett (lipider) og elektrolytter.
 

*ESPGHAN - European Society for Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition
**ESPEN - European Society of Clinical Nutrition and Metabolism

 

Informasjon til forskrivere

Preparatomtale for Numeta G13E, Numeta G16E og Numeta G19E. For reseptgruppe, forskrivningsregler, utleveringsbestemmelser og priser se legemiddelsok.no

Olimel-N12E_1500ml_KDB3WH1F

OLIMEL – et bredt sortiment av parenterale ernæringsløsninger tilpasset forskjellige pasienters behov

OLIMEL fås i et bredt sortiment med forskjellige styrker i forskjellige poser og er basert på olivenolje.

 

Informasjon til forskrivere

Preparatomtale for OLIMEL N12E, OLIMEL N12, OLIMEL N9E, OLIMEL N9, OLIMEL N7E, OLIMEL N5E, OLIMEL perifer N4E. For reseptgruppe, forskrivningsregler, utleveringsbestemmelser og priser se legemiddelsok.no.

Hovedprodukter og tjenester for ernæringsbehandling