Oppdatering angående Covid-19

Pressemeldinger

Oslo -

Baxter i Norge har de siste dagene hatt møter med Sykehusinnkjøp og helsemyndigheter for å diskutere hvordan man skal håndtere den ekstreme situasjonen vi for øyeblikket befinner oss i. Vi gjør alt for å beskytte sårbare pasientgrupper og de som er rammet av Codiv-19 viruset som er i akutt behov for intensivbehandling.

Her er den siste oppdateringen om hvordan Baxter støtter sykehus, sykepleiere og pasienter.

  • Baxter har ikke hatt produksjonsavbrudd på tross av den alvorlige situasjonen i flere land hvor vi har produksjon og alt personell jobber på maksimal kapasitet. Vi utfører normale leveranser til tross for høy etterspørsel og vi håndterer våre kunders lagernivå aktivt i samarbeide med dem.
  • Vi forventer at den høye forespørsel spesielt på intensivprodukter kommer til å fortsette. Derfor overvåkes bestillinger på disse områder for å sikre produkttilgjengelig for alle våre kunder og med hensyn til hvor kritisk situasjonen er.
  • Vår høyeste prioritet er pasientsikkerheten og å støtte våre kunder. Flere regioner i Norge har innført besøksforbud men vi er tilgjengelige  via telefon og web-møter.
  • Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe med.